HRM Consultancy

Consultancy services
Alive biedt consultancy services bij de implementatie van HRM instrumenten zoals functionerings- en beoordelingssystemen, verzuimpreventieprogramma’s en programma’s om de performance van uw medewerkers te vergroten. Daarbij combineert Alive de inhoudelijke expertise van de HR adviseur en bedrijfsjurist met de expertise op het terrein van persoonlijke effectiviteit, communicatietraining en teamontwikkeling.

Cultuurverandering en change management
Ook cultuurverandertrajecten behoren tot de expertise. Alive werkt samen met zes collega-organisaties bij grotere trajecten op het gebied van verandermanagement, waardoor een unieke koppeling van kennis en ervaring op het brede terrein van cultuurveranderingen voor u beschikbaar is. Top begeleiding precies op maat gemaakt voor uw organisatie is daarmee gegarandeerd!

Juridisch advies en coaching van het management bij reorganisaties
Alive biedt tot slot ook business coaching aan bij trajecten rondom reorganisaties. Daarbij kan het gaan om het ondersteunen van managers bij het omgaan met weerstand (soms ook hun eigen weerstand!) rondom veranderingen. Alive biedt daarnaast ook juridische ondersteuning bij de afwikkeling van de rechtspositionele gevolgen van wijzigingen in uw organisatie. Daarbij kunt u denken aan hulp en toetsing bij dossieropbouw, het voeren van exit-interviews, het maken van vaststellingsovereenkomsten en dergelijke.

Heeft u vragen dan kunt u ons eenvoudig bereiken via de gegevens op contact pagina.