Even voorstellen

MichielIk ben Michiel Broeren, geboren in 1967, gehuwd en vader van twee zonen. Ik ben mijn carrière gestart als bedrijfsjurist met specialisatie Arbeidsrecht. Meer en meer werd het duidelijk dat de rationele en analytische werkwijze van de jurist onvoldoende congruentie had met mijn innerlijke wereld. Ik startte een diepgaand onderzoek naar die innerlijke wereld, waardoor ik in de opleiding tot lichaamsgericht therapeut terecht kwam bij BodyMind Opleidingen. Deze stap veranderde mijn leven ingrijpend. Ik besloot mijn baan op te zeggen en over de wereld te gaan reizen. Na enige jaren keerde ik terug naar Nederland met het voornemen veel meer ‘met de ontwikkeling van mensen te gaan werken’. Ik vond een baan als Personeelsadviseur en begon gelijktijdig aan de opleiding tot Personal Coach en Trainer bij Bureau Levenswerk. Ik veranderde vervolgens van werkgever en ging part time werken terwijl ik mijn coachingspraktijk ‘Zeelevencoaching’ opende in Den Haag in 2005. Medio 2006 kwam ik in dienst bij Bureau Zuidema als Trainer, Coach en Adviseur. In 2007 werd ik freelance trainer en ging ik werken voor meerdere trainingsbureaus en voor veel particuliere en zakelijke coachingsklanten. Eind 2008 emigreerde ik met mijn gezin naar Nieuw Zeeland. Daar startte ik Alive Life Theme Coaching & Therapy en werkte ik vooral met particuliere klanten. Het seminar Leven vanuit Vertrouwen ontstond en ik schreef een boek met de gelijknamige titel ‘Living in Trust’. In juli 2010 ben ik weer met mijn gezin in Nederland gaan wonen. Daar heb ik Alive Life Coaching & Training opgericht. In de stroom van recente marktontwikkelingen ben ik mij sterk gaan ontwikkelen als procesbegeleider en teamcoach en heb ik opdrachten verricht als businesscoach en interim HR adviseur op het gebied van performance- en verandermanagement.

Met passie doe ik mijn werk als trainer, coach en procesbegeleider en presenteer ik seminars. Diepgaande ontmoetingen met anderen schenken mij steeds de kans met mijn bronnen van compassie en empathie contact te maken. Gelijktijdig is ook het plezier in het delen van mijn kennis van HRM instrumenten en het arbeids- en sociale zekerheidsrecht weer opgebloeid. Met groot genoegen combineer ik in mijn werk voor Alive Training deze aanvullende componenten.

Mijn grote hobby is hardlopen. Ik heb dan ook een opleiding gevolgd tot runningtherapeut en voegde zo runningtherapie toe aan mijn activiteiten.

OPLEIDINGEN

– Nederlands Recht aan de Universiteit van Maastricht (Meester in de Rechten)
– Gecertificeerd Invloedtrainer voor ‘Inzicht in Invloed, “Bureau Zuidema BV
– Gecertificeerd runningtherapeut, lid van Stichting Runningtherapie Nederland
– Personal Coach & Trainer bij Bureau Levenswerk Den Haag/Groningen
– Tweejarige basisopleiding Lichaamsgerichte Therapie bij BodyMind Opleidingen
– De kunst van het Meester zijn 2007 en 2008, Living at Heart Institute in Den Haag
– CRKBO gecertificeerd docent

CRKBO logo        RT logo        Z-je Zuidema (2)