Coaching

Alive Life Coaching is gespecialiseerd in vraagstukken over het vrijmaken van levenskracht en het (her)vinden van zingeving. Alive ondersteunt mensen die verandering willen in hun huidige leefsituatie en vastlopen bij het vinden van een manier om die verandering ook te realiseren. Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan om veranderwensen op het gebied van relaties, gezondheid, financiën of werk. Het loskomen uit angst behoort daarbij expliciet tot de expertise. Alive staat voor levend zijn, leven vanuit jouw authentieke drijfveren. Leven in verbinding met je hart.

Wanneer is coaching passend?
Coaching is passend op het moment dat jij verlies van levensplezier ervaart. Vaak merk je dit omdat je vast blijft zitten in een probleem, blijft malen in je hoofd of omdat je gezondheidsklachten ontwikkelt. Ervaar je een probleem op het gebied van werk, relaties, je gezondheid of je financiële situatie? Vind je het moeilijk keuzes te maken? Heb je het gevoel dat je wordt overvraagd door jezelf of je omgeving? Beleef jij sterke gevoelens van angst of depressie die jouw levensenergie belemmeren? Of heb je het gevoel richting of zingeving in je leven te missen? In al dit soort situaties is een coachingstraject een zinvolle ondersteuning.

En waar praten niet de juiste ingang is, kan runningtherapie mogelijk een uitkomst bieden

Wat maakt Alive Life Coaching uniek?
In jou leeft de kennis hoe jij het contact met jouw levenskracht kunt verdiepen en verbreden. Die kennis is energetisch zichtbaar en voelbaar. Ik beschik over het talent deze energie te herkennen en te spiegelen. Deze intuïtieve kracht is verbonden met uitgebreide kennis en ervaring in het gebruik van allerhande coachings- en begeleidingstechnieken. Ik kan werken met de karakterstructurentheorie van Reich, met Voice Dialogue, vanuit spirituele coaching maar ook simpelweg een hardlooptraining met je op touw zetten. Mijn kracht zit er in dat ik geen enkel theoretisch concept als uitgangspunt neem. Wat jij op jouw unieke levenspad nodig hebt is mijn enige uitgangspunt.

Duur van een coachingstraject en de sessie(s)
Een coachingstraject bestaat uit één of meer gesprekken. De duur van het traject hangt volledig af van je coachvraag, de antwoorden die je zelf al hebt ontdekt en je behoefte aan ondersteuning op je levenspad. Gemiddeld genomen zijn 3 tot 5 sessies een mooi aantal om je spoor te (her)vinden en op eigen kracht verder op je levensreis te gaan.

Locatie
Alle sessies kunnen worden verzorgd via e-coaching (Skype of telefoon), in mijn praktijkruimte in Arnhem of – als je een aantal sessies tegelijk boekt – op een af te spreken externe locatie (kosten voor de reis én de reistijd zijn dan van toepassing). De keuze is aan jou.

Coachingfee
Ik vraag een vergoeding die afhankelijk van jouw financiële situatie tussen € 85 en € 120 per uur ligt. Vormt de fee een grote financiële hindernis voor je dan zijn de betalingscondities bespreekbaar. Wanneer de coaching volgt na een training verzorgd voor een derde partij (bijvoorbeeld na de training Inzicht in Invloed), kunnen er vaste tarieven gelden die door die derde partij worden gehanteerd.

Kennismaken
Als je nieuwsgierig bent om kennis te maken dan kun je een kennismakingsgesprek boeken. Dat geeft je de kans om te zien of ik de juiste coach voor jou ben en om eventueel praktische vragen te kunnen stellen. Aan het einde van dit gesprek maken we een afspraak over een vervolg van het traject. Gaan we met elkaar aan de slag dan betaal je voor het gesprek. Zie je af van verdere samenwerking dan kost het gesprek niets! Op de contactpagina vind je mijn e-mailadres en telefoonnummer dus mail of bel gerust. Je kunt natuurlijk vrijblijvend bellen voor meer informatie.